Són un grup de voluntaris i el seu objectiu és ser els primers a donar una rosa, en aquest cas a gent gran que s'està en residències. Un gest que els avis i àvies agraeixen i que any rere any organitzen des de l'associació Amics de la Gent Gran. ALBERT QUÍLEZ, director de l'associació Amics de la Gent Gran "La veritat és que quan reben les roses, les persones grans estan contentes, estan alegres, tenen un somriure al rostre i pensem que ells se senten part també d'aquesta celebració tan important a Catalunya." Avui és sens dubte un dia especial per a tots ells. Una rosa per la vigília de Sant Jordi. Roses solidàries són també les que vendrà en aquest cas la Paula, una estudiant universitària que aquest any ha volgut aprofitar la diada per portar a terme el seu desig: PAULA PORTELL, estudiant "Aquest Sant Jordi hem decidit muntar amb una altra companya una parada de roses per anar al Nepal. Farem classes en un escola on hi ha 80 nens d'entre quatre i 12 anys i hi ha professors però necessiten mans extres perquè són massa poc professors. Moltes de les ONG que vaig escriure eren a causa del terratrèmol que s'han creat perquè molts nens s'han quedat orfes." Demà el que guanyi amb la venda de les roses podrà volar fins a la seva destinació i portar una mica del Sant Jordi a un altre país.

L’objectiu dels Amics de la Gent Gran és fer arribar roses als avis i àvies. L’associació no vol que cap persona gran en residències es quedi sense un dels símbols de Sant Jordi i per això aquest divendres els voluntaris de l’entitat han repartit per tot Catalunya 2.000 roses en un total de 31 geriàtrics.

També hem conegut la història solidària que hi ha al darrere de la venda de roses de la Paula Portell, una estudiant universitària que aquest estiu el passarà al Nepal ensenyant classes d’anglès en una escola d’un poble afectat pel terratrèmol de l’any passat. Molts dels alumnes són orfes com a conseqüència del sisme.