JORDI ROGLÀ, director de Càritas Diocesana de Barcelona: Ha canviat el perfil de persona que va a demanar ajuda a Càritas? "Sí, alguna o pot ser algun company seu ha estat entrevistada per vostès, persones mediàtiques". Persones conegudes van a demanar ajuda a Càritas? "Persones molt conegudes arrel de Catalunya i de tot Espanya, alguna ha estat en el establishment". "Nosaltres en el projecte de feina amb cor tenim una llista d'espera de 400 persones. Llista d'espera per atendre, per parlar amb les persones. Nosaltres amb el nostre petit fer, avui a data de 31 de març en aquests tres mesos hem colocat en el mercat laboral a 100 persones. Per nosaltres poder tenir 100 persones que en comptes de estar venint i rebin subsidis de Càritas puguin estar treballant... Això és el màxim al que podem aspirar".

Jordi Roglà ha assegurat, durant l’entrevista al ‘BTV notícies matí’, que “hi ha persones conegudes a Catalunya i a tot el país que han demanat ajuda a Càritas”, també gent de l'”establishment” barceloní. Roglà s’hi ha referit per explicar que la crisi econòmica ha afectat persones que mai abans no haurien estat en risc de pobresa.

El projecte Feina amb cor acumula llistes d’espera

Roglà ha anunciat que el nou servei que assessora els aturats de llarga durada per trobar feina és un èxit. El director de Càritas de Barcelona ha assegurat que en tres mesos han pogut col·locar en el mercat laboral un centenar de persones. Ara bé, al mateix temps, s’ha format una llista d’espera de 400 que volen rebre aquest servei. El director ha demanat a l’aAministració que, per evitar més situacions de pobresa, garanteixi l’educació per a tothom i que treballi per crear llocs de feina.