Els arrestats entraven amb violència al vestíbul dels hotels, amb roba fosca i cascos de moto posats, i intimidaven els treballadors amb una arma de foc per endur-se els diners de la caixa registradora. Tot seguit, fugien amb motocicletes robades que aparcaven sempre al mateix lloc, a Badalona, entre un assalt i l’altre. Entre l’11 i el 23 d’agost, els detinguts van assaltar quatre hotels a Barcelona amb aquest “modus operandi”.

L’1 de setembre passat, després d’un robatori en un hotel de Sant Martí on ja havien entrat a l’agost, la policia va detenir un dels lladres en un cotxe en què duia tres cascos de moto i roba fosca al maleter. L’arma de foc estava a sota del seient. El cotxe va xocar amb un taxi en la fugida. Els altres dos integrants del grup van aconseguir marxar, però van ser detinguts poc després al punt de trobada de Badalona, amb els 2.047 euros en efectiu que havien sostret del darrer hotel atracat.

Tots tres detinguts van passar a disposició judicial i el jutge n’ha decretat l’ingrés a presó. Els investigadors els imputen fins al moment sis atracaments en hotels, cinc en farmàcies i dos en botigues de telefonia, tot i que no descarten que, a partir de les tasques d’investigació, se’ls puguin atribuir altres fets.