El primer fet es va registrar l’1 d’agost al carrer de la Diputació quan un individu va trucar a un immoble assegurant que portava un paquet i necessitava que se li firmés un albarà. El propietari de la finca va desconfiar del missatger i li va dir que marxés però en el moment de tancar la porta, dues persones més, que portaven armes de foc, se li van tirar a sobre i el van amenaçar de disparar-lo. Després de forcejar, la víctima va aconseguir fer-los fora. Abans però, van disparar quatre trets a l’aire.

Un dels autors va ser detingut allà mateix per una patrulla dels Mossos d’Esquadra. Dimecres passat va ser detingut l’altre assaltant. El jutge ha decretat l’ingrés a presó provisional per a tots dos. La investigació continua oberta perquè falta una tercera persona per detenir.

Agressió a Sant Andreu

D’altra banda, els Mossos han detingut dues persones més per un robatori amb característiques similars. El passat 1 de setembre, dos homes van voler entrar en un pis del carrer de Martí i Molins fent-se passar per operaris d’una empresa elèctrica. Quan la víctima va demanar un justificant de la revisió, no l’hi van voler fer. En veure’s sorpresos, un els presumptes assaltants va fer caure la víctima a terra i l’altra la va ferir al braç amb un objecte punxant. Tots dos han estat detinguts i també han ingressat a presó provisionalment.