Els Mossos d’Esquadra han interceptat un centenar de telèfons mòbils amagats dins d’una roda de recanvi d’una furgoneta. Tot apunta que els aparells podrien ser robats. Per això, n’han detingut el conductor, que es dirigia cap al Marroc per revendre-ho tot.

Dimarts passat, agents dels Mossos d’Esquadra treballaven en un dispositiu contra el tràfic de substàncies estupefaents al carrer d’Ulldecona, a la Marina del Prat Vermell, quan van veure com un home carregava material electrònic d’un magatzem de contenidors a una furgoneta.

En el moment de la intervenció, els agents hi van trobar dos ordinadors, un televisor, una rentadora, un rentaplats i 12 telèfons mòbils a l’interior del vehicle. Va ser en un segon escorcoll, ja a la comissaria, quan els Mossos van localitzar la resta del material amagat a la roda de recanvi. Dels objectes recuperats, 25 havien estat robats dies abans a les comarques del Barcelonès, el Baix Llobregat, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental.

Segons els investigadors, el detingut, un home de 46 anys i de nacionalitat marroquina, amagava el material sostret al magatzem de contenidors i, un cop tenia en tenia prou, marxava al Marroc per revendre’l. De fet, va viatjar fins a 18 vegades al país africà des del juliol de l’any passat. Ara, l’home ha estat posat en llibertat amb càrrecs.