Lope de Vega

Els Mossos han detingut un home de 20 anys després que hagi ferit tres persones amb un ganivet. Els fets han passat la matinada d’aquest diumenge al carrer de Lope de Vega, al barri del Poblenou, després que el presumpte autor intentés robar una bossa de mà a unes noies.

Les víctimes han alertat dels fets i diferents veïns s’hi han acostat per evitar el robatori. En aquest moment el presumpte autor hauria ferit lleument tres persones amb l’arma blanca que duia. El detingut està acusat d’un robatori amb violència i intimidació amb amenaça i lesions.

Un altre detingut per dos robatoris violents a Ciutat Vella

Els Mossos van detenir aquest dimecres un home de 27 anys com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació en dos establiments comercials del barri del Raval de Barcelona els dies 21 i 22 de setembre. En tots dos casos els responsables de les botigues van ser amenaçats amb una arma de foc.

El detingut ha ingressat a presó i té 18 antecedents penals el 2019 i una trentena de detencions anteriors per delictes contra el patrimoni i contra les persones.

En els fets hi ha implicada una segona persona que té una ordre de recerca i detenció.