Dos homes han robat en un comerç del Congrés i els Indians aquest dilluns a la tarda i s’han endut 1.000 euros que hi havia en una de les caixes enregistradores. Els treballadors del local, un BonÀrea ubicat al número 4 del carrer de les Acàcies, han explicat a betevé que els dos joves portaven motxilles i dos ganivets “grans” amb què els han intimidat. Després de robar en una de les caixes han intentat obrir una segona però, finalment, han desistit i han acabat fugint.

Fonts dels Mossos d’Esquadra han confirmat que es tracta d’un robatori amb intimidació del qual han rebut l’avís a les 17.25 h. Quan hi han acudit els agents, la parella de lladres ja havien fugit amb el botí. A les imatges de les càmeres de seguretat, a les quals ha tingut accés betevé, es pot veure com amenacen amb els ganivets un empleat i com també increpen en un moment donat una clienta que estava passant per caixa en el moment dels fets.

Poc després, mentre la policia encara era a l’establiment, s’hi ha acostat una dona amb signes d’embriaguesa que, segons els treballadors, ha començat a increpar els agents “i a tothom”. Els empleats han assegurat que una de les coses que ha pronunciat era que tenia el coronavirus. Donat el seu estat, els Mossos han acabat trucant al Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i hi ha acudit una ambulància, que se l’ha endut.