Fins aquest diumenge, 30 d’abril, es fan obres a la travessera de Dalt en diferents fases i trams de la via per completar la primera fase de la recta final de la reforma. Aquest diumenge s’actua a la calçada del costat muntanya, en sentit Llobregat. Per això abans de l’entrada al túnel de Camèlies s’ha restringit la circulació a un carril.

També es produiran altres talls puntuals a la circulació en tot el tram afectat, com per exemple en el lateral. A més, durant tot el cap de setmana queden tancats els carrers de la Granja, Massens, Rabassa, Lliri, Clavell i Sors.

Aquestes obres van començar l’octubre de 2015 , des de llavors, hi ha hagut restriccions de trànsit. Els veïns estan molestos amb els treballs, ja que diuen que hi ha molts problemes de trànsit i la travessera sovint queda col·lapsada. Els comerciants asseguren que les obres han fet que menys gent passegés per aquesta via i que això ha provocat que perdessin clients i fessin menys negoci. De totes maneres, asseguren que ara comença a revifar l’activitat.

Afectacions a les línies d’autobusos

A causa d’aquests treballs es veurà alterada la circulació de les línies d’autobusos 32, 24, 116 i també el bus turístic. Hi ha parades anul·lades, tot i que sempre n’hi haurà una d’operativa en cada sentit de la marxa.

Encara quedaran dues fases més d’obres que se centraran en les voreres i en els trams de mitjana que quedin pendents. La travessera de Dalt quedarà enllestida definitivament el 31 de maig, després de fer-hi treballs de jardineria i col·locar balises al carril bus.