SÍLVIA BALDELLOU, propietària Casa Trampa "Sóc la Sílvia, la propietària del restaurant Casa Trampa, a la Plaça Vallvidrera número 3. Fa poc ens van donar una placa de restaurant centenari, encara que el restaurant del mateix nom és del 1804. La meva família porta exactament entre 75 i 80 anys, jo en sóc la tercera generació. A l'entrada hi ha moltes fotos on es veuen els carros parant, molt antigues. Hi ha aquesta en què es veu que hi posa Casa Trampa o Fonda Casa Trampa des del 1804. Aquí va arribar el meu avi, calculo pels papers que tinc, l'any 1939-40, més o menys, i això era una parada i fonda. Van començar a poc a poc, el meu avi i la meva àvia es van fer una clientela no amb la gent del poble, sinó amb els estiuejants, portaven menjars a les cases, i així fins ara. No hem canviat molt la forma de cuinar. La veritat és que els plats són els que són des de fa molts anys i seguim una mateixa línia. Tenim clients, jo ara tinc clients néts, diguéssim, vénen néts que els seus avis ja havien vingut i els pares i ara vénen els néts. O sigui, és una mica com una tradició familiar, no?".

El poble de Vallvidrera va ser durant anys un lloc d’estiueig i també de pas entre Barcelona i el Vallès. Els que viatjaven d’un lloc a l’altre hi solien parar per descansar i un dels llocs per passar la nit era Casa Trampa, un restaurant que encara existeix i que va començar al 1804 com a fonda.