El Poblenou ha estrenat un centre per gestionar residus tecnològics. L’Ajuntament ha cedit l’espai a la Fundació Trinijove perquè faci el reciclatge d’aquests aparells. Són equips informàtics obsolets que l’entitat recull d’empreses que se’n volen desfer. A més, Trinijove organitza formacions als col·lectius més vulnerables perquè puguin trobar feina en l’àmbit tecnològic i meidambiental. Es preveu que cada mes un centenar de veïns de Sant Martí i de l’eix Besòs seran usuaris d’aquest centre. L’edifici és una antiga nau modernista industrial catalogada que ha estat rehabilitada.

En una part  dels 600 metres quadrats de l’edifici s’hi farà la gestió dels residus tecnològics i a l’altra part la formació, ja que té aules i espais polivalents, principalment destinades als joves del districte de Sant Martí. L’espai també crearà ocupació directa i s’espera que es puguin fer pràctiques en empreses de la zona, de l’entorn del 22@.

La rehabilitació i adequació de l’edifici ha costat 950.000 euros que han anat a càrrec de l’Ajuntament, la Fundació Trinijove i l’Obra Social La Caixa. El seu arquitecte és el modernista Manuel Raspall, també autor de l’edifici d’El Molino. La restauració ha anat a càrrec d’una empresa d’inserció laboral.