Cau una dona a les vies de l'estació de Sants

Una dona va caure accidentalment aquesta nit de diumenge a les vies del tren de l’estació de Sants. Casualment, just en el moment de la caiguda, hi havia una patrulla de la Guàrdia Urbana a prop i un metge fora de servei que la van rescatar. El cos policial ha explicat els fets a les xarxes socials amb una piulada a Twitter.

Els policies la van treure de la via i el metge li va practicar una primera assistència abans que arribessin els serveis d’emergències. El SEM explica que va estabilitzar la usuària, en estat lleu, i la va traslladar a l’Hospital Sagrat Cor.

Sense implicacions en el servei

Adif informa que la caiguda es va produir a la via 10, per on passen els trens provinents i en direcció a l’estació de Plaça de Catalunya. També que la incidència va ser al voltant d’un quart de 12 de la nit i que no va tenir cap afectació en el servei. L’empresa estatal responsable de l’estació adverteix que la configuració actual de les vies permet mantenir la circulació encara que una quedi inutilitzada. Tot i això, assegura, la rapidesa amb què es va resoldre la situació i el moment en què es va produir el succés també van ser clau perquè no hi hagués cap alteració en els horaris ni en la freqüència de pas dels trens.