Agents de la Policia Portuària de Barcelona han rescatat un home que s’havia precipitat des de 12 metres d’altura a la falda de Montjuïc. L’accident s’ha produït la matinada d’aquest dimecres. La persona ha estat localitzada a les dues de la nit després que un conductor de camió hagi sentit crits d’auxili sense poder concretar-ne l’origen. Aleshores ha començat el desplegament per trobar-lo amb l’ajuda de la Guàrdia Civil.

Un cop descartat que els crits provinguessin de la zona portuària, finalment s’ha localitzat l’accidentat en un punt de difícil accés de la muntanya de Montjuïc prop de la zona de Miramar. Es tracta d’un lloc on no es pot arribar amb vehicle.

La intervenció dels Bombers de Barcelona i de la Guàrdia Urbana ha permès rescatar l’home, que ha estat traslladat a l’Hospital del Mar, on ha rebut l’alta a les vuit del matí. Segons l’informe del Sistema d’Emergències Mèdiques, que hi ha traslladat una unitat d’intervenció, l’home ha estat ferit lleu per una pedra després d’una caiguda.