(ACN) El Servei Marítim de la Guàrdia Civil de Barcelona, amb el suport dels Bombers, va rescatar dimecres, 28 de juliol, una embarcació amb tres persones a la deriva després d’haver tingut una avaria a l’altura de Badalona.

Segons informa el cos policial, la nau, d’uns sis metres d’eslora, es trobava en risc de xocar contra unes roques, ja que la força de les onades impedia controlar la situació. En rebre l’avís, el Servei Marítim va enviar una unitat urgent i va comprovar que, malgrat que la tripulació havia ancorat la llanxa, estava a punt de cedir.

Suport dels Bombers de Barcelona

Tot i que la Guardia Civil va intentar fer un transbord de les tres persones, la virulència del mar ho impedia, de manera que els agents van optar per remolcar l’embarcació. En el moment en què van començar l’operació de rescat, el cos policial va rebre el suport dels Bombers de Barcelona, que van desplegar la unitat subaquàtica. Amb els Bombers submergits a dos metres de profunditat, el dispositiu va aconseguir treure l’embarcació de la zona de perill amb una maniobra “d’extrema dificultat”, segons destaca la Guàrdia Civil. Un cop superada la zona més complexa, els agents van remolcar la llanxa fins al port de Badalona amb la tripulació indemne.