Durant tot aquest temps s’ha fet el manteniment de la Font Màgica ordinari del conjunt de la instal·lació, repassant l’obra civil, l’enllumenat, les vàlvules i els equips de bombament. Amb aquesta aturada, a més, s’ha posat en funcionament la cascada 3 de l’Eix Maria Cristina, amb la renovació de totes les claraboies de la font. A finals de la setmana passada es van començar a omplir els gairebé 4.000 m3 d’aigua freàtica del subsol perquè funcionés. Es tracta d’aigua provinent de diferents pous de captació que, a banda d’omplir la font, donen servei a gairebé tota la muntanya de Montjuïc i permeten també netejar carrers i regar diferents zones verdes.

A partir d’aquest dijous tornaran els espectacles i ho faran en horari d’hivern. Les fonts s’il·luminaran els dijous, divendres i dissabtes des de les 20 h i fins a les 21 h i les coreografies arrencaran a les 20 h i a les 20.30 h. Pel que fa al funcionament diürn ornamental, es manté l’horari actual en diumenge i dilluns festius, d’11 h a 15 h. Durant la setmana funcionaran en horari de matí, des de les 11 h i fins a les 13 h i, a la tarda, de 16 h a 18 h.

La graella dels espectacles és variada, combina diferents estils i incorpora músiques actuals. En aquest tram final de temporada d’hivern, la Font Màgica incorpora el Piromusical de l’any passat dedicat a les Olimpíades de Barcelona de l’any 1992, a la ciutat de Reykjavik, al compositor Enric Granados amb composicions de danses “goyescas” i dansa espanyola, artistes desapareguts com Leonard Cohen, George Michael, Pere Tapies i Chuck Berry i un bloc final d’homenatge LGTB.