Per passar la calor, millor fer-ho en remull. Els veïns de la Creueta del Coll han tornat a gaudir avui del llac, que tornava al seu aspecte habitual. Els banyistes han comprovat que avui les rajoles de la piscina ja no tallaven. SARA ESCUTIA "Se pinchó dos veces en el dedo, en dos dedos diferentes y hoy hemos venido otra vez que ya estaba abierto y de momento bien." SHANON WALER "Hemos venido, volvimos dos veces más, estaba cerrado y hemos vuelto hoy y estaba encantado." JOAQUIM SOLER "Esperavem amb candeletes que obrissin la piscina ja, perquè feia dies que veniem i la trobavem tancada." Els veïns del Coll de la Creueta s'han tornat a banyar nou dies després del tancament. Els motius, les queixes dels banyistes per algunes ferides lleus als peus, a causa del mal estat de les rajoles. SERGIO MARCAIDA, responsable del llac de la Creueta del Coll "No s'han tret totes les rajoles, perquè si no evidentment no podíem obrir aquest estiu, sinó que s'ha fet un repàs general de totes les juntes que havien saltat. De totes les vorades que havien saltat, s'ha fet un repàs general. No dic que sigui tota la piscina, però molta part de la piscina sí." Fins a 510 persones han passat pel llac de la Creueta del Coll durant el dia d'avui.

La piscina del parc va tancar l’1 de juliol després que diverses persones es fessin talls i cremades a la pell, la majoria a la planta dels peus i de les mans. En els dies que ha estat sense activitat, el primer pas imprescindible va ser buidar-lo i netejar-ne el fons. Després es va procedir a repassar-ne les juntes de les rajoles i finalment s’ha reomplert, una tasca que, segons han explicat els qui hi treballen, ha durat entre dos i tres dies. Sergio Marcaida, reponsable del llac, ha explicat que “no s’han tret totes les rajoles, perquè sinó evidentment no podíem obrir aquest estiu”. El que s’ha fet, ha dit, és “un repàs general de totes les juntes que havien saltat”.

Aquest dijous al matí, la majoria d’usuaris han estat casals d’estiu i veïns del barri, que asseguren que el llac els és molt pràctic, sobretot pels nens perquè té poca profunditat. Si tot va com està previst, les instal·lacions estaran obertes fins al 13 de setembre de deu del matí a dos quarts de nou del vespre.