Van ser el punt d'inflexió perquè la seguretat millorés en aquest tram d'obres de l'AVE. L'assassinat de la propietària i un dels fills en aquest bar l'any passat va fer que es reforcés la vigilància en aquesta zona. FERRAN MARTÍNEZ, pastisseria Bulbó: "A partir de llavors van posar llum, van posar la patrulla però la inseguretat ha sigut a bastant…hem anat amb cura a l'hora de tancar la porta per veure qui entra." JOAN GARCÉS, propietari de Don Perro: "Venien a l'hora de tancar al vespre, que és el que havíem demanat perquè és quan és més fosc i perquè és l'hora que poden sorgir més problemes. Passaven, passaven i la veritat és que estem contents." Ara, després d'un any i mig de treballs el carrer del Bruc s'ha reobert. En aquest punt s'hi ha instal·lat un dels quatre pous per al manteniment de la tuneladora Barcino, l'encarregada de perforar el túnel que uneix Sants amb la Sagrera i que després es convertirà en sortida d'emergència. Aquestes obres han permès la reconstrucció de més de 1.000 metres quadrats de vorera i més de 2.000 metres quadratrs de paviment. Una altra mostra que el carrer recupera a poc a poc la normalitat és que a partir de demà hi tornaran a circular els autobusos de la línies 20, 45 i 47.

El succés va provocar que es reforcés la vigilància en aquesta zona i la majoria de veïns diuen que van notar la diferència.

Així, el carrer del Bruc ha quedat obert i s’hi ha instal·lat un dels quatre pous per al manteniment de la tuneladora Barcino, l’encarregada de perforar el túnel que uneix Sants amb la Sagrera i que després es convertirà en sortida d’emergència. Aquestes obres han permès la reconstrucció de més de mil metres quadrats de vorera i més de  dos mil metres quadrats de paviment.

Una altra mostra que el carrer recupera a poc a poc la normalitat és que a partir d’aquest dijous hi tornaran a circular els autobusos de la línies 20, 45 i 47.