Els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i la Policia Nacional (CNP), en un dispositiu conjunt, han desmantellat aquest dijous al matí un narcopís del carrer de la Reina Amàlia, al Raval. Segons la policia catalana, l’operació ha acabat amb dos detinguts per un delicte contra la salut pública; en concret, per tràfic de drogues.

Cap a les 12 h del migdia, diversos agents s’han col·locat als accessos de Reina Amàlia, entre els carrers de la Lleialtat i de la Cera. Almenys s’hi han desplaçat dues furgonetes de Mossos, una de Policia Nacional i un cotxe de la Urbana. Fonts policials expliquen que, en desmantellar aquest pis, n’han recuperat un altre del mateix bloc on també es distribuïa droga.

La investigació es va iniciar fa tres mesos, quan la policia va tenir coneixement que des de l’edifici s’estava traficant. De fet, un cop a l’interior, s’han localitzat diverses substàncies estupefaents: sobretot heroïna, però també cocaïna i metamfetamines. A més, els agents han localitzat diners i utensilis per a la manipulació de les drogues.

No és la primera intervenció dels darrers dies: dissabte passat els Mossos van detenir 12 persones en un dispositiu al Raval, el Gòtic i la Barceloneta i aquest dimecres la Guàrdia Urbana també va actuar en un narcoedifici mentre hi havia una protesta veïnal. Segons els Mossos, totes les investigacions es mantenen obertes per “detenir i desmantellar altres punts actius” de venda d’estupefaents.