L’Ajuntament ha iniciat les obres de remodelació del passeig central de l’avinguda d’Icària. Les feines, que es faran en dues fases, duraran set mesos i disposen d’un pressupost de 2,2 milions d’euros. En concret, se’n substituirà el paviment, que s’ha deteriorat amb el pas del temps, se’n canviaran els fanals i els bancs, i es faran més grans els escocells dels arbres.

Es reformarà l’avinguda d’Icària en tota la seva longitud, és a dir, més de 800 metres, entre el carrer de la Marina i el carrer de Badajoz. Les feines es desenvoluparan durant set mesos en dues fases, que comportaran afectacions al trànsit. El primer període ha començat al novembre i s’allargarà fins al febrer del 2018, i afectarà tres dels sis trams de l’avinguda: entre els carrers de Badajoz i Arquitecte Sert. Durant aquesta fase, l’encreuament del carrer de Joan Oliver amb el d’Àvila restarà tallat al trànsit.

La segona fase arrencarà al març i s’allargarà fins al maig, i s’actuarà en els tres trams restants: entre Arquitecte Sert i Marina. En aquest cas, es tallarà el trànsit a l’encreuament amb el carrer de Rosa Sensat.

La remodelació s’ha acotat a la rambla central de l’avinguda després que així ho demanessin els veïns en un procés participatiu el 2014. Per tant, es mantindrà l’estructura actual del carrer, amb voreres als laterals i un passeig ampli al centre. El cost previst de la reforma és de 2,2 milions d’euros.