El Mobile World Congress és el tema amb què obren la majoria de portades dels diaris d’avui. ‘El Periódico’ explica que els dispositius portables i la Internet de les coses monopolitzaran el congrés i dedica la foto principal al sopar de benvinguda que es va fer ahir.

‘La Vanguardia’ també obre amb el Mobile, en el qual s’esperen més de 90.000 assistents. També hi ha espai per a Mariano Rajoy, que ahir va acusar el primer ministre grec, Alexis Tsipras, de prometre coses que, segons Rajoy, no poden complir.

‘El País’ es fixa en la manifestació que ahir va recórrer els carrers de Rússia per protestar contra l’assassinat del líder opositor Borís Nemtsov. A més, explica que la reforma que ha fet el Ministeri d’Educació de l’assignatura de religió catòlica aixeca polseguera entre la comunitat educativa.

I per acabar, el diari ‘Ara’ també dedica bona part de la portada a l’educació i explica que les escoles públiques pressionen per fer jornada intensiva. La foto és per al periodista Jordi Tardà.