accident atropellament cap any barcelona

La Guàrdia Urbana ha identificat com a possible autor de l’atropellament de la nit de Cap d’Any a la Diagonal un jove francès que va fugir. El conductor, que molt probablement també és el propietari del vehicle, no va aturar-se a socórrer el noi atropellat, sinó que va iniciar un recorregut pel centre de la ciutat sense afluixar per intentar, segons el cos policial, abandonar el lloc dels fets “a tota velocitat”.

Va circular 300 metres per la zona de vianants de la rambla de Catalunya

Segons ha explicat la Guàrdia Urbana, després de confirmar-ho amb diverses càmeres de seguretat de la zona i radars, el cotxe va envestir el noi a l’avinguda Diagonal amb la via Augusta i el va arrossegar durant uns metres. Llavors va aturar-se i va fer marxa enrere, i va continuar avançant per la Diagonal fins a girar per la rambla de Catalunya, que va recórrer pel passeig central, no per la calçada, durant 300 metres.

Va circular a 100 km/h en una zona de 50 km/h

El conductor va circular a 56 km/h fins a la cruïlla amb el carrer del Rosselló. En aquest punt, el cotxe es va incorporar a la circulació normal. La Guàrdia Urbana també ha explicat que el van localitzar circulant a més de 100 km/h en una zona amb límit de 50 km/h, en un punt de la Gran Via de Barcelona, a través d’un radar.

Dos mesos hospitalitzat en estat greu

El noi atropellat va estar ingressat pràcticament dos mesos a l’Hospital Clínic en estat greu i amb pronòstic reservat. A finals de febrer va rebre l’alta mèdica.