Sarrià s’ha llevat amb bosses de deixalles als carrers, després de la primera nit de recollida selectiva porta a porta. Segons l’Ajuntament, els serveis de neteja se n’han endut 400 bosses de residus orgànics. Asseguren, però, que també s’han trobat escombraries mal separades i d’altres que s’han tret a la via pública fora de l’horari establert. Tot i això, alguns veïns s’han queixat que, malgrat haver complert les instruccions, els operaris no s’han emportat totes les escombraries que tocava.

Segons el consistori, en la primera nit de funcionament del servei porta a porta s’ha recollit un volum d’escombraries orgàniques superior al d’una jornada habitual. Al llarg del matí, treballadors del servei de neteja s’han encarregat d’etiquetar totes aquelles deixalles que no s’havien deixat correctament, amb adhesius que indiquen el dia correcte. Per donar suport als usuaris i explicar com funciona el servei, l’Ajuntament mantindrà informadors a la zona durant 15 dies.

Alguns veïns, però, s’han queixat que no s’han recollit totes les bosses que tocava, encara que asseguren que ells van complir les normes. En altres casos, demanen temps per acostumar-se a un sistema que consideren que és complicat. Aquest dimarts al matí s’han vist bosses pels carrers i també als punts on fins ara hi havia contenidors.