L’Associació de Veïns d’Horta fa temps que reclama dues escales mecàniques. Proposa que se’n construeixin unes al carrer del Torrent de Can Mariner i unes altres al passatge de Vila i Rosell.

Un complement a la superilla

Els veïns consideren que la instal·lació d’unes escales mecàniques a Horta és una actuació que es complementaria amb el projecte de la superilla i per això demanen al districte que les faci de manera prioritària durant aquest mandat municipal.

Pensar en les persones amb mobilitat reduïda

El de Torrent de Can Mariner, a tocar del Centre Cívic Matas i Ramis i situat just davant del Centre Esportiu Municipal Horta, és un dels passos més utilitzats pels residents, segons expliquen representants veïnals de la zona. El fan servir persones que van des del centre del barri en direcció als equipaments i escoles que hi ha en aquest punt, per això reclamen que tothom pugui accedir-hi, també les persones amb mobilitat reduïda.

L’Associació de Veïns d’Horta explica que estan oberts a parlar sobre el projecte, que també podria ser un ascensor inclinat o fins i tot una rampa. L’entitat també reivindica unes escales mecàniques o la instal·lació d’algun element que millori l’accessibilitat al passatge de Vila i Rosell, que és el pas que fan servir els veïns de la zona per anar al mercat o al metro.