A la plaça de de les Heroïnes de Girona, al carrer del Rosselló, hi ha una petita àrea d’esbarjo per a gossos. Les queixes pel soroll a càrrec d’alguns veïns van fer que l’Ajuntament decidís limitar-ne l’horari i tancar-la entre les 10 de la nit i les vuit del matí a partir del mes d’agost passat.

Els usuaris accepten la mesura, però denuncien que, en ocasions, aquest horari no es compleix, ja que l’espai per a gossos no obre a l’hora establerta. Tot i que l’Ajuntament estudia tancar-la des de la posada en marxa de la nova àrea d’esbarjo per a gossos de la plaça de les Glòries, els usuaris reivindiquen que aquest espai del Camp de l’Arpa és necessari i també demanen que s’hi faci més manteniment.

Un espai petit, però pràctic per als tenidors

Els tenidors de gossos que deixen que els animals corrin i facin les seves necessitats dins d’aquest espai consideren que l’àrea els resulta molt pràctica. Per això reclamen millores en el mobiliari o en la tanca, i més neteja i manteniment.

Per la seva banda, l’Ajuntament ha manifestat en ocasions la possibilitat de tancar aquesta àrea d’esbarjo per a gossos. Sobretot amb l’entrada en funcionament del nou espai per a cans de la plaça de les Glòries. Els usuaris defensen que els queda massa lluny i que aquest de la plaça de les Heroïnes de Girona dona servei a molts veïns i veïnes.