Alguns mitjans apunten que la policia ha identificat entre tres i quatre persones però que no han estat detingudes en espera de contrastar tota la informació de què disposen. Suposadament, la jove es trobava al reservat de Razzmatazz amb un jove que havia conegut la mateixa nit al local, quan va entrar un grup de nois. Segons la denunciant, tres d’ells la van violar.

Segons els responsables de la sala, els fets que denúncia la menor van succeir al “backstage”, una zona reservada als artistes i convidats on no hi ha càmeres de seguretat per respectar la seva privacitat. On sí que n’hi ha és als accessos del reservat per controlar qui hi entra i en surt. Les imatges enregistrades per les càmeres ja són a mans dels Mossos i els responsables de la discoteca  asseguren que estan col·laborant per esclarir els fets, que ja han condemnat públicament.

De moment, el jutjat d’instrucció número 22, que es trobava de guàrdia a l’hora de la presumpta agressió sexual, ha informat que no ha obert diligències en espera de l’atestat policial que estan elaborant els Mossos d’Esquadra. La policia, però, va posar els suposats fets en coneixement de la justícia mentre segueix treballant en la investigació.