Centenars d’aficionats del Manchester United han envaït aquest dijous a la tarda el centre de Barcelona en la prèvia del partit contra el Barça de l’Europa League. Un dels espais més afectats ha estat la plaça Reial, on molts seguidors s’han reunit per animar la festa abans del partit. Una celebració que ha deixat un rastre de brutícia i incivisme amb llaunes de cervesa, ampolles de vidre i bosses de plàstic.

Veïns i comerciants de la zona critiquen que aquesta és un problema habitual en dies de partit “quan el Barça juga contra equips anglesos”. Per aquest motiu, demanen que a banda del dispositiu policial es prepari un dispositiu especial de neteja, ja que no hi ha prou paperes ni cubells d’escombraries per llençar la brossa que generen.

Incivisme i brutícia plaça Reial, seguidors Manchester United

Més de 4.000 seguidors amb entrada

En concret, més de 4.000 seguidors del Manchester United han vingut a Barcelona a seguir el partit del seu equip a l’Europa League. Per aquest motiu, des de dijous al matí i fins que acabi el partit s’ha desplegat un dispositiu policial al centre de la ciutat que també farà l’acompanyament dels seguidors fins al Camp Nou. Una vegada allà, conjuntament amb el FC Barcelona, s’ha establert un dispositiu de seguretat per evitar conflictes entre els grups més radicals de tots dos equips.

Xavi Hernández, sobre l’Europa League: “No som favorits per guanyar-la”
El tècnic egarenc ha elogiat el Manchester United i el seu entrenador, Eric Ten Hag