PERE MIRÓ "Molesta bàsicament en quan al soroll que representa quan hi ha la gent a la terrassa, poden arribar a ser un nombre important de gent. // Han incomplert la normativa d'utilització més enllà de les vuit, i el servei de bar més enllà d'aquesta hora." JORDI BOVÉ "El que sí sabem que no té és el servei de bar i malgrat s'han fet diverses queixes a l'Ajuntament, que ha reconegut que aquesta activitat és il·legal, l'hotel ha continuat amb aquesta activitat durant cada dia durant tot l'estiu."

Molts veïns dels blocs d’edificis més propers a l’Hotel Barceló Atenea Mar, al Front Marítim del Poblenou, han començat a fer cassolades cada dia a partir de les nou del vespre. Es queixen que l’establiment organitza activitats a la terrassa, on hi ha la piscina, més enllà de les vuit del vespre, el límit màxim permès, i també que presta servei de bar en aquest espai sense tenir-ne permís. Les dues coses els han generat molèsties durant l’estiu. Les cassolades diàries sembla que han fet efecte perquè l’hotel en els últims dies ha tancat la terrassa als vespres.

L’Ajuntament ha obert un expedient de disciplina urbanística a l’hotel per tenir servei de bar a la terrassa que els dóna un temps per adaptar-se a la normativa.

L’Hotel Barceló Atenea Mar no ha volgut fer declaracions, es limita a dir que tot ho té en ordre.