Oci nocturn Halloween 2021

El Halloween 2021 serà la primera gran festa sense restriccions a Catalunya després de mesos amb les discoteques i els bars musicals tancats per la pandèmia de la covid. Si vols sortir a divertir-te la nit del 31 d’octubre, t’interessarà saber què prepara l’oci nocturn per a Halloween i la castanyada. Et detallem què faran les principals sales de ball i discoteques de Barcelona, que ja fa dies que van reobrir amb un gran èxit i esgotant les entrades.

1. La Sala Razzmatazz prepara la festa Razzlloween

La Sala Razzmatazz té ganes de tornar a celebrar la nit de Halloween i aquest 31 d’octubre ha preparat la festa Razzlloween. Les cinc sales del club es transformaran en uns espais terrorífics gràcies a una decoració escollida expressament per a l’ocasió. La música no serà menys i els DJ s’encarregaran de fer una selecció de por. Les entrades estan esgotades des de fa dies i per accedir a la festa hauràs de tenir el passaport de la covid.

2. La Sala Apolo recupera la festa Churros con Chocolate

La clàssica festa Churros con Chocolate torna a la Sala Apolo en la nit més terrorífica de l’any. Els organitzadors de l’esdeveniment conviden a “recuperar el temps perdut amb la festa més ‘petarda’ de Barcelona”. Les entrades per accedir a aquesta celebració de Halloween han volat i la sala fa dies que va penjar el cartell de complet. Si ets un dels afortunats que han aconseguit una de les entrades, no t’oblidis del passaport de la covid per entrar-hi.

3. Les dues sales de Pacha Barcelona es vesteixen de Halloween

Si vols celebrar el Halloween 2021 i et ve de gust una nit amb una oferta variada, pots optar per Pacha Barcelona. A la sala principal de la discoteca del Port Olímpic preparen una sessió amb els DJ Borin Voorn, Anna Tur, Steve Bimbelan i Nadia Proks. A la Red Room també han preparat una festa de por amb la música de Kike Guardiola, Alice Youngling i Gossman.

Halloween 2021 a Pacha Barcelona
Festa de Halloween 2021 prevista a una de les sales de Pacha Barcelona

4. Els DJ Carlos Ramos i Gerard Roig, a Sutton

Després del tancament de l’oci nocturn per la covid, la discoteca Sutton de Barcelona escalfa motors per celebrar una de les festes més esperades de tot l’any. La sala no ha donat gaires detalls sobre com serà el seu Halloween 2021, però el que sí que se sap és que comptarà amb els DJ Carlos Ramos i Gerard Roig a cabina per amenitzar la nit amb la millor música del moment.

5. Halloween x Disco Inferno, a La Terrrazza

La Terrrazza del Poble Espanyol tornarà a ballar aquest 31 d’octubre amb la festa Halloween x Disco Inferno. A diferència d’altres anys, enguany caldrà que disposis del teu passaport de la covid per accedir-hi i que mantinguis la mascareta posada quan no estiguis consumint per evitar contagis de covid. Els organitzadors recorden que “les regles han canviat, però la diversió serà la mateixa”.

Publicitat de la festa de Halloween a La Terrrazza

6. Els vampirs inunden el Jamboree

Els vampirs seran els protagonistes del Halloween 2021 al Jamboree. Un túnel del terror, una decoració de por i un personal disfressat per a l’ocasió són alguns dels ingredients que no faltaran en aquesta festa. Les entrades ja estan a la venda.