Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre persones, d’entre 19 i 23 anys, quan intentaven sostreure un rellotge valorat en 12.000 euros a un ciutadà. Els fets van tenir lloc aquest dissabte al carrer d’Aragó, quan diversos policies de paisà estaven seguint, de manera discreta, dos dels arrestats perquè els van reconèixer d’anteriors actuacions a la plaça de la Universitat.

En un moment determinat, els lladres van detectar una víctima que sortia d’un establiment i li van intentar robar el rellotge mentre marxava amb motocicleta. Segons els Mossos, que van visualitzar els fets, van utilitzar la tècnica del Ronaldinho que consisteix en aproximar-se a la víctima en grup simulant un regateig futbolístic. D’aquesta manera, dos van començar a interactuar amb ell, mentre la resta feia tasques de vigilància per assegurar-se l’èxit. Els agents, però, els van poder enxampar “in fraganti” i els van detenir.

Entre tots quatre arrestats, acumulen una cinquantena d’antecedents policials relacionats amb delictes contra el patrimoni, principalment robatoris violents, lesions i/o furts. Només un acumula ja 22 antecedents. De fet, una estona abans d’intentar sostreure el rellotge, els agents van veure com intentaven furtar una altra persona amb el mateix mètode, però aquesta va poder marxar corrents.