Aquesta tarda l'Associació de Veïns de la Guineueta ha pogut demanar explicacions a la regidora del districte sobre el tancament de les urgències nocturnes del centre d'atenció primària. El centre es manté ocupat des de dimarts pels veïns del barri. Volen quedar-s'hi, com a mínim, fins demà al vespre, quan tenen previst tallar la ronda de Dalt. Una seixantena de persones s'han concentrat aquesta tarda davant del centre d'atenció primària Paraguai per protestar contra el nou horari que ofereix el centre i el seu possible tancament. Des de l'1 de gener el CAP només obra els dimarts i els divendres a partir de les 11 del matí, i els usuaris, majoritàriament gent gran, hi estan en contra. L'Associació de Veïns s'ha pogut reunir avui amb la gerent del districte, i ha assegurat que de moment el centre no es tancarà.

El Centre d’Atenció Primària Guineueta es manté ocupat des de dimarts pels veïns del barri, molts d’ells gent gran. Volen quedar-s’hi com a mínim fins a aquest divendres al vespre, quan també tenen previst tallar la ronda de Dalt en protesta pel tancament de les urgències nocturnes del centre. Aquesta tarda l’Associació de Veïns ha parlat amb el regidor del districte sobre aquest equipament sanitari del barri. Es queixen que ara, per ser atesos d’urgència a les nits, hauran de desplaçar-se fins al CUAP Horta i que això serà dificultós, sobretot, per a la gent gran.

Pel que fa al CAP Paraguai, al barri de Provençals del Poblenou, una seixantena de persones s’han concentrat aquesta tarda davant del Centre d’atenció Primària Paraguai per protestar contra el nou horari que ofereix el centre i el seu possible tancament. Des de l’1 de gener el CAP només obre els dimarts i els divendres a partir de les 11 del matí, i els usuaris, majoritàriament gent gran, hi estan en contra. L’Associació de Veïns s’ha pogut reunir avui amb la gerent del districte, que els ha confirmat que, de moment, el centre no es tancarà.