Una cinquantena de persones s’han manifestat aquest dijous a la tarda a les Corts. El motiu de la protesta és l’existència de la reforma d’un local al carrer de Felipe de Paz que es convertirà en una macrocuina. Els veïns del barri s’han concentrat davant de l’establiment en qüestió i han fet una marxa pels carrers adjacents.

L’Ajuntament atura la reforma de la macrocuina

La macrocuina que s’està construint ocupa un local de 1.400 metres quadrats, a Felipe de Paz, 8, que abans estava destinat a la confecció. Els veïns van veure diversos operaris fent tasques de reforma del local i van avisar-ne l’Ajuntament. Un cop rebuda la notificació, el consistori va posar en marxa una investigació que va concloure amb el tancament del recinte per la manca de la llicència que correspon a les obres que s’hi estaven duent a terme.

Els veïns demanen que es desfaci l’obra

Els veïns de la zona tenen diverses queixes d’aquest projecte. Una és que s’ha fet obra nova per convertir el local en industrial, i això, diuen, va en detriment del benestar dels veïns del barri. Demanen que es faci marxa enrere en l’obra que s’hi ha fet, en especial la xemeneia que hi ha instal·lada, i que s’anul·li el projecte.

A més a més, recorden que la zona va ser pacificada l’any 2014, quan s’hi va fer la superilla, i que l’emplaçament ja té altres problemes de soroll i incivisme per la proximitat amb el camp del Barça.

A banda de la salubritat i la tranquil·litat, als veïns també els preocupa la situació amb la qual es trobaran els restauradors de la zona perquè, segons diuen, podria afectar la demanda.