Els aldarulls van començar després d'una cassolada pacifica contra el desallotjament i enderroc de Can Vies. Un grup de persones encaputxades, menor que altres nits, van cremar contenidors al carrer de Sants. L'incident més greu es va produir quan van incendiar l'interior d'una oficina del Banc Popular, que els Bombers van poder apagar en pocs minuts. Segons els càlculs de l'Ajuntament, s'han cremat 16 contenidors i les destrosses es valoren en 16.000 euros. En total es van detenir 23 persones, dues de les quals són menors d'edat i tres d'estrangeres. Aquesta ha estat la nit amb menys aldarulls des que van començar les protestes, però aquest matí, el barri de Sants, s'ha llevat amb pluja i més desperfectes. La sensació entre els veïns és que plou sobre mullat. Totes les converses giren al voltant del mateix tema, però tot i que tothom en parla, pràcticament ningú no ho vol fer davant de les càmeres. ESTHER PARADERO, quiosquera i veïna "La gente está asustada, la gente está asustada por la violencia que hay, los contenedores que queman..." Alguns tenen l'esperança que el conflicte afluixi. MARIA ROSA ARAGALL, veïna "Ja és el quart dia, jo crec que la cosa anirà millor." De moment, però, aquests operaris han tornat a començar la jornada a les sis del matí per reparar els desperfectes. Avui, però, només retiren els vidres trencats. Les instruccions són no col·locar-ne de nous, pel risc que els tornin a fer malbé. En aquesta oficina del Banc Popular la normalitat encara trigarà uns dies a arribar.

Un cop desconvocada la marxa, un grup de manifestants s’han dirigit cap a la seu del districte de Sants-Montjuïc, al carrer de la Creu Coberta. La policia els ha aturat abans no hi arribessin, al carrer de Sants, i en aquell moment s’han començat a produir llançaments d’objectes i crema de diversos contenidors. Després de diversos avisos, els Mossos d’Esquadra han activat el canó de so per mirar de dispersar els aldarulls provocats per un reduït grup de persones encaputxades que ha rebut retrets d’alguns dels manifestants.

Les càrregues han durat una mitja hora i s’han estès al llarg del carrer de Sants. L’incident més greu ha estat la crema de l’interior d’una sucursal del Banc Popular d’aquest carrer, que ha fet témer per la seguretat dels habitants dels pisos superiors de la finca, que han estat alertats del foc pels mateixos manifestants. Efectius dels bombers han aconseguit sufocar les flames. El balanç de persones ateses pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) és de cinc ferits: dos manifestants i tres agents dels Mossos d’Esquadra, tots ells amb ferides lleus.

Pel que fa als detinguts, n’hi ha hagut 23, dos d’ells menors (de 16 i 17 anys) i tres majors d’edat -dos nois i una noia de nacionalitat espanyola- amb antecedents policials. Entre la resta d’arrestats, hi ha tres joves d’origen estranger: un colombià, un italià i un estatunidenc.