La convocatòria, fixada per a aquest dimarts a les sis de la tarda, ha començat amb la representació musical en directe de ‘L’estaca’. Durant tota la concentració, els assistents han ensenyat uns cartells en què es veia el número 155 guixat amb una creu vermella en senyal de rebuig.

El conductor de l’acte, el periodista Antoni Bassas, ha llegit una carta de Carles Puigdemont escrita el 16 de novembre des de Brussel·les, en la qual agraeix l’actitud dels funcionaris. “Els fa por la democràcia i els fa por la gent: els feu por vosaltres”, ha escrit el president destituït per l’aplicació de l’article 155.

A més a més, per a la setmana que ve s’està preparant una gran assemblea pública organitzada per la sectorial d’Administració pública de l’ANC i la Intersindical-CSC, L’objectiu és acordar com serà la resposta dels funcionaris a la intervenció de l’Estat espanyol a l’Administració catalana a través de l’aplicació de l’article 155. L’entitat Servidors Públics de Catalunya també s’està mobilitzant al respecte.