Desenes de persones s’han manifestat aquest divendres a la Trinitat Vella per donar suport a la noia del barri que ha denunciat que la nit de la Castanyada va patir una agressió sexual. La protesta s’ha convocat a les 20 h del vespre al Parc de la Trinitat Vella -el lloc on van passar els fets- i les manifestants hi han fet sonar cassoles i xiulets per denunciar la inseguretat a diversos punts del barri.

La protesta ha rebut el suport d’entitats com Nou barris feminista, l’espai La Crema o l’associació feminista Amigues de l’Olivera, i s’ha convocat amb la voluntat que només hi participin dones. Les participants hi han exhibit pancartes amb lemes com “no estàs sola” o “juntes som més fortes”.

Agressió sexual de matinada

La manifestació s’ha fet en resposta a un nou cas d’agressió sexual denunciat a Barcelona. La víctima ha explicat a betevé que la nit de la Castanyada un home la va agredir sexualment mentre esperava que obrís el metro de Trinitat Vella. La noia va denunciar els fets als Mossos d’Esquadra. L’acusat va ser detingut i ha quedat en llibertat amb càrrecs a l’espera de judici.