LUCÍA RIVAS, membre d'Escoles Bressol Indignades "Un ajuntament solvent retalla en l'educació dels més petits i es permet el luxe d'inaugurar unes jornades que vénen a parlar d'educació gent que està desmuntant un model educatiu que funcionava, això no és com ells diuen un factor d'èxit."

La plataforma Escoles Bressol Indignades ha demanat la dimissió del regidor d’Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, a la gran trobada de professionals i entitats del sector educatiu, Projecte Educatiu Ciutat Barcelona, que ha arribat a la 13a edició. En aquesta ocasió ha comptat amb la conferència inaugural del psiquiatre Luis Rojas Marcos.

Denuncien les retallades

Membres de Bressol Indignades s’han fet sentir a l’aula de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona abans que comencés la 13a edició del Projecte Educatiu Ciutat Barcelona, que s’allargarà fins aquest dimarts. En la protesta s’ha demanat al regidor que abandoni les polítiques de retallades en les escoles bressol municipals.

Prop de 300 entitats del sector de l’educació participen en aquestes jornades, que enguany se centren en diferents experiències relacionades amb l’acompanyament educatiu com la clau de l’èxit en l’aprenentatge. Bressol Indignades denuncia que precisament el consistori ha practicat retallades en el personal de suport i acompanyament en l’educació de zero a tres anys, i per això consideren una “hipocresia organitzar jornades per parlar d’èxit en l’acompanyament educatiu.” Per això, també han demanat la dimissió del regidor d’Educació, Gerard Ardanuy

El prestigiós professor de psiquiatria a la Universitat de Nova York Luis Rojas Marcos ha donat el tret de sortida a aquesta trobada del món educatiu.