Les activitats antirumors van adreçades a tota la ciutadania, tot i que n’hi ha que tenen un públic concret. Com a novetat, el catàleg de 2013 va incloure activitats per al públic infantil, que es van sumar a les destinades a joves, adults i gent gran, ja presents l’any 2012. A més, també s’hi van incloure tres activitats destinades a educadors.

De les diferents possibilitats que ofereix el ‘Catàleg d’activitats per combatre els rumors i estereotips sobre diversitat cultural’, les més sol·licitades van ser els espectacles de gran format, com les sessions de teatre, tot i que d’altres, com un taller de creació d’un espot audiovisual, també van tenir un èxit significatiu. Pel que fa al tipus de centres, els que més activitats antirumors van sol·licitar van ser els d’educació secundària, seguits dels centres cívics i els casals de barri.

La Xarxa BCN Antirumors aplega més de 400 entitats, associacions i persones a títol individual, moltes de les quals es van adherir a la xarxa després d’haver participat d’alguna de les activitats programades del catàleg. L’Ajuntament ha anunciat que ja prepara una nova edició del catàleg per a 2014.