Els estudiants de l’escola superior de disseny IED, amb l’ajuda dels veïns del barri del Poblenou, han construït i instal·lat aquest diumenge diferents peces de mobiliari urbà. Mobles com ara bancs de fusta reciclada o hamaques fetes amb xarxes de pescar són algunes de les creacions que s’han dut a terme amb la intenció de convertir aquesta zona en un espai de convivència i no només de trànsit.

Un cop de mà entre estudiants i veïns del Poblenou

En aquesta acció creativa els residents del barri han estat els encarregats de reconvertir el carrer de Sancho de Ávila en un espai més agradable. Han comptat amb l’ajuda dels estudiants Lea Karrasch i Clément Rames, amb els quals s’ha reunit per redissenyar aquest espai. Aquests joves artistes han estat els responsables de donar vida a les idees proposades pels veïns tot preparant els dissenys i fent la recerca dels materials necessaris.

Es tracta, doncs, d’un projecte que ha comptat amb la col·laboració de l’IED, Karrasch i Rames, però també de Fab Lab Barcelona a l’IAAC, l’ELISAVA, el Col·lectiu Superilla Poblenou i l’Ajuntament de Barcelona.