Platja de Sant Sebastià

El bany a la platja de Sant Sebastià, a la Barceloneta, està totalment prohibit. La Guàrdia Urbana ha fet hissar la bandera vermella i ha tancat la platja per l’artefacte explosiu que s’ha descobert al mar.

En un primer moment, la platja s’ha evacuat per precaució i posteriorment s’ha acordonat la zona d’accés prohibit en un perímetre d’uns 250 metres vigilat pels Mossos d’Esquadra, la Policia Portuària i la Guàrdia Urbana. L’accés a la sorra està limitat només a un petit espai, davant la zona que queda al davant del carrer de la Drassana. Concretament, davant del CN Atlètic-Barceloneta i el CN Barcelona, així com a la plaça de Mar, està prohibit estar-s’hi.

A més, el bany també està prohibit en tota la zona. Agents de la Guàrdia Urbana s’han fet càrrec de la vigilància de la zona fins a les 20 h, quan ha agafat el relleu la Guàrdia Civil.

L’Armada farà explotar l’artefacte aquest dilluns

El projectil, que fa 80 centímetres de perímetre i més d’un metre de llargada, s’ha localitzat a uns 25 metres mar endins i a tres metres de profunditat. Els encarregats de retirar-lo seran membres de l’Armada, que el faran detonar de forma controlada dins l’aigua. El que no està confirmat és si ho faran en el punt en què ha estat trobat, o si l’enretiraran mar endins.