El Jutjat d’Instrucció número 4 de l’Hospitalet de Llobregat ha prohibit l’accés als pàrquings públics i privats de Barcelona, Esplugues de Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat a un home acusat de robar reiteradament en diversos aparcaments i que es troba en llibertat amb càrrecs.

Els Mossos d’Esquadra el van detenir el dia 20 d’octubre gràcies, en part, a les imatges enregistrades per càmeres de seguretat de pàrquings, que van permetre identificar-lo com el presumpte autor dels robatoris. Es tracta d’un jove de 22 anys acusat d’haver comès els delictes a l’interior de tres pàrquings d’Esplugues de Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat comesos els darrers mesos. Concretament, se’l relaciona amb 21 robatoris amb força a l’interior de vehicles comesos des del mes de maig fins a l’actualitat.

A banda d’aquesta detenció, els Mossos d’Esquadra han arrestat aquesta setmana un altre home acusat de delictes similars. Els acusen de ser els autors de 23 delictes de robatoris amb força a l’interior de vehicles i d’un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle. Entre els dos arrestats acumulen més de 100 antecedents policials.

Les investigacions policials i les imatges de les càmeres de seguretat els relacionen amb els fets delictius. Tot i això, tots dos es troben en llibertat amb càrrecs. La investigació segueix oberta i no es descarten més detencions.