(ACN) El mestre de karate de l’Esportiu Claret empresonat el 20 de maig de forma preventiva per la denúncia d’abusos sexuals a una menor ja acumula nou denúncies per delictes d’aquest tipus, segons ha avançat ‘El Periódico’ i han confirmat a l’ACN fonts policials. L’home, de 64 anys, va ser detingut el 18 de maig i estava apartat del centre des del dia abans, quan es va presentar la denúncia per la qual se l’ha engarjolat provisionalment.

Fins ara es tenia coneixement de set denúncies, però ara ha transcendit que n’acumula nou, tres de les quals han prescrit. Totes les víctimes eren menors en el moment dels fets i dues d’elles encara ho són. Els Mossos d’Esquadra mantenen la investigació oberta. El cas està en mans del Jutjat d’Instrucció número 24 de Barcelona.

Protocol per detectar casos

Segons han apuntat fonts dels Mossos, després de la detenció de l’home, membres de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat del cos van reunir-se amb la direcció del centre per analitzar la situació i recordar als seus responsables els principals consells de prevenció i seguretat. Alhora, van traslladar-los la necessitat que totes les víctimes denunciïn els fets. La policia s’ha posat a disposició d’aquesta escola de karate i s’establirà una línia de seguiment per poder atendre i detectar nous casos.