L’Ajuntament ha instal·lat dos mòduls a la rambla del Raval per iniciar el procés de participació per definir els usos del futur equipament juvenil Can 60, encara en obres. Fins al juliol, s’hi podran adreçar joves d’entre 16 i 25 anys del barri. Els mòduls estaran oberts els dimarts, dijous i divendres a la tarda.

Encara queden mesos perquè Can 60 obri portes. L’objectiu és que es converteixi en un espai públic centrat en tres línies de treball: l’habitatge, la memòria històrica i que, a més, funcioni com a equipament juvenil. Per definir-ne els usos s’han instal·lat dos mòduls a la rambla del Raval. La iniciativa s’anomena #Kn60Lab i l’objectiu és que els joves del barri d’entre 16 i 25 anys puguin decidir què fer en el futur espai. S’organitzaran activitats formatives, artístiques i de lleure tots els dimarts, dijous i divendres a la tarda, de 17 a 20 h. Es tracta d’un procés de participació que forma part del Pla de barris del Raval Sud i el Gòtic Sud. Previsiblement els mòduls estaran en funcionament fins al juliol.

Can 60 es troba actualment immers en un procés de rehabilitació. És un conjunt edificat, de l’any 1833 i que està situat al carrer de la Riereta. Té prop de 5.500 metres quadrats . Un cop acabin els treballs l’espai, a més dels equipaments, tindrà  habitatges de lloguer social. Quan l’Ajuntament va iniciar el procés de compra les entitats que actualment hi treballen van demanar preservar algunes de les activitats que havien fet fins ara.