La imatge d’aglomeracions puntuals a la platja, de moment, només es repeteix al matí. En el primer vespre d’obertura per a esportistes i passejants, les platges de Barcelona s’han vist poc plenes entre les 20 i les 23 h. Amb l’inici de la fase 1 a la ciutat, des d’aquest dilluns, 25 de maig, l’Ajuntament permet l’accés a la sorra també en la franja horària nocturna, fins ara només reservada als esportistes federats.

La mesura, segons el consistori, pretén evitar l’acumulació de gent al litoral. A les set de la tarda hi havia poc moviment a la sorra més enllà de petits grups passant l’estona i alguns prenent els últims rajos de sol, una activitat que no està permesa. Cap a les vuit s’hi han vist més esportistes i veïns que hi passejaven, que han conviscut amb grups de joves que s’hi han assegut, alguns per beure alcohol.

On sí que hi ha hagut més acumulació de persones és al passeig Marítim. Molts hi feien exercici o bé hi caminaven tranquil·lament. En la franja de tarda-vespre, la presència policial ha estat escassa i la megafonia ja estava actualitzada: avisa els ciutadans que ja es pot fer esport i passejar a la platja de 20 a 23 h però recorda que no s’hi pot prendre el sol ni tampoc no està permès el bany recreatiu.