Els Mossos d’Esquadra han desmantellat el primer narcopís detectat al districte de Sant Martí. Des d’aquest immoble, situat al número 644 del carrer de Còrsega, al barri del Camp de l’Arpa del Clot, es distribuïen i consumien substàncies estupefaents, concretament èxtasi i metamfetamina. En l’operació que s’ha fet aquest dimecres al matí s’hi ha intervingut droga, estris per manipular-la i diners. A més s’han detingut dues persones. Es tracta d’un home de 34 anys, de nacionalitat espanyola, i d’una dona de 34, de nacionalitat portuguesa. El primer detingut ha entrat al pis sense adonar-se de la presència dels agents, que ja estaven acabant d’escorcollar l’immoble. A sobre, portava una balança de precisió  i substàncies estupefaents, pastilles d’èxtasi i ketamina.

Un dispositiu de vigilància

La investigació es va iniciar arran de diverses informacions que alertaven d’una ocupació il·legal d’un pis al districte que s’havia convertit en un punt de venda i consum de drogues. Els agents van comprovar, a través d’un dispositiu de vigilància, com diferents persones entraven i sortien de l’immoble i, un cop aturades i escorcollades, se’ls localitzava, en algunes ocasions, diferents tipus de substàncies estupefaents com haixix, heroïna o metamfetamines. Segons els Mossos, la ràpida intervenció policial ha comportat el cessament d’aquesta activitat delictiva. De fet, s’ha lliurat el pis al propietari legítim un cop ha acabat l’operació.

Els efectes de la macrooperació a Ciutat Vella

No és la primera vegada que es detecten narcopisos fora de Ciutat Vella. La macrooperació de fa uns mesos va suposar que alguns traficants decidissin ocupar immobles en altres punts de la ciutat, com al barri de Sant Antoni. Aquest, però és el primer que s’ha detectat al districte de Sant Martí.