El jutge ha acordat aquest dimarts enviar a la presó sense fiança cinc detinguts acusats de l’agressió sexual a una jove i d’intentar matar, tres d’ells, la seva parella amb una arma blanca durant una baralla dissabte passat, dia 10, a l’estació de Can Peixauet, de la línia 9 del metro, a Santa Coloma de Gramenet.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el titular del jutjat d’instrucció número 6 de Santa Coloma de Gramenet ha ordenat, després de la compareixença dels cinc detinguts, que ingressin a la presó per un delicte d’agressió sexual i, en el cas de tres dels detinguts, també per un delicte de temptativa d’homicidi. 

L’actuació de la policia local de Santa Coloma de Gramenet va tenir lloc arran de l’avís dels agents de seguretat del metro i va ser possible gràcies a la col·laboració de la jove, que va ser capaç d’identificar els agressors. TMB va confirmar que dels detinguts, set, ja viatjaven en el metro on hi havia la víctima i la seva parella. De fet, va ser dins el comboi on va començar l’agressió, que després va continuar amb tocaments a l’ascensor de l’estació. La jove va alertar el seu company, que en defensar-la va rebre una ganivetada. El noi va ser intervingut d’urgència i evoluciona favorablement.