(ACN) El Jutjat d’Instrucció número 10 de Barcelona ha acordat la presó provisional comunicada i sense fiança per a l’home que havia estat detingut fins a 10 vegades en només mig any per presumptes abusos sexuals. En concret, per tocaments a menors i exhibicionisme comesos en diverses ocasions. Dilluns va ser detingut per darrera vegada i segons l’escrit de la interlocutòria, la jutgessa justifica la mesura cautelar perquè aprecia un “alt risc de reiteració delictiva”.

D’altra banda, el text exposa fets ocorreguts el 7 de març al Parc Residencial del Radi, quan l’home va tocar el cul a un menor d’11 anys, un fet que va presenciar el pare del nen, que a més coneixia l’home perquè és veí.

Sempre utilitzava el mateix “modus operandi”

L’escrit també fa referència a un episodi que va tenir lloc el 10 de maig al mateix parc, quan l’home va mostrar els genitals a una menor de vuit anys i li va fer gestos perquè s’apropés. L’home sempre utilitzava el mateix “modus operandi”: s’acostava a joves al carrer, majoritàriament menors, i els exhibia els genitals i els feia tocaments.

A banda d’aquests fets també se l’investiga com l’autor de sis delictes més contra la llibertat sexual de menors, tots corresponents a aquest 2021.