Els fets es van produir la matinada d’aquest diumenge, quan arran d’una discussió la dona va apunyalar la seva companya, la qual va ferir de mort amb una arma blanca. Segons els veïns del bloc de pisos, les discussions entre ambdues dones eren constants des de feia anys. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha puntualitzat que no consten antecedents judicials entre la parella.

Les diligències seguiran el seu tràmit a partir d’ara al Jutjat d’Instrucció núm. 24 de Barcelona, que era el que estava de guàrdia el dia dels fets.

L’Ajuntament condemna l’assassinat

En un comunicat aquest dimarts, l’Ajuntament ha condemnat l’assassinat de la dona, un rebuig que el govern emmarca en la lluita contra la violència de gènere, i per això també expressa la necessitat d’obrir una reflexió sobre “els casos que es troben més enllà” dels que s’inclouen en la Llei del dret de les dones a erradicar la violència masclista, que exclou aquesta última mort. L’Ajuntament recorda que en casos com aquest, en què l’agressora és una dona, també ofereix atenció a través dels serveis d’atenció a les dones que pateixen violència masclista.