Presó provisional, comunicada i eludible amb fiança de 10.000 euros, per al ciclista acusat de la mort d’un home a Sant Martí el 12 de setembre. Els fets es van produir al carrer de la Ciutat de Granada i, en un primer moment, els Mossos d’Esquadra van treballar amb la hipòtesi que l’agressor havia intentat robar el mòbil a la víctima. Ara bé, la investigació apunta fins ara que va ser en el marc d’una discussió de trànsit que el ciclista va donar cops de puny i una puntada de peu al cap al conductor, a qui va deixar ferit crític. L’agressor va fugir i la víctima va acabar morint a l’hospital tres dies després.

Abans de la decisió del jutjat d’instrucció número 30 de Barcelona, la fiscalia havia sol·licitat la presó provisional per a l’arrestat per aquesta agressió.

No va ser un robatori

La hipòtesi del robatori només va durar uns dies. Després de parlar amb testimonis, revisar càmeres de videovigilància i interrogar el detingut, els Mossos d’Esquadra van descartar que la mort tingués cap relació amb un robatori. Aleshores es va començar a treballar amb altres hipòtesis fins ara, que a través de la fiscalia s’ha sabut que l’agressor va donar-li cops de puny i una puntada de peu per una discussió de trànsit.