Els tres detinguts pel segrest de divendres, 10 de febrer, al carrer d’Amigó (a Sarrià) han ingressat a presó de manera provisional i sense fiança. Així ho ha acordat el jutge, segons ha avançat EFE i ha pogut confirmar betevé, després que els tres arrestats hagin comparegut aquest diumenge al jutjat d’instrucció número 28 de Barcelona.

Els Mossos d’Esquadra, després de rebre un avís, van alliberar de nit un home i una dona als quals reclamaven el pagament d’un deute. Tant els presumptes segrestadors com els ostatges eren d’origen asiàtic.

Els investigadors treballen amb la hipòtesi que, amb el segrest, els detinguts pretenien cobrar un deute que superaria els 300.000 euros. Fins al moment, segons relaten, les víctimes s’han mostrat esquives a l’hora de col·laborar amb els investigadors per esclarir els fets.

No va haver-hi cap ferit

La policia, després de comprovar la fiabilitat de la trucada d’alerta, va desplegar un ampli dispositiu al voltant de l’immoble. Cap a les vuit de la tarda van iniciar les negociacions amb les persones que hi havia dins. Un quart d’hora més tard, en no prosperar les negociacions, els Mossos van entrar a l’habitatge. Tot i que durant la intervenció es van sentir algunes detonacions, no va haver-hi cap ferit.