El jutge ha enviat a la presó un noi de 25 anys acusat de robar en 140 trasters del districte de Sarrià – Sant Gervasi. Els Mossos d’Esquadra el van detenir el dissabte 15 de febrer “in fraganti”. El van enxampar cometent un robatori amb força en un traster del barri de les Corts.

En total, la policia li atribueix 140 robatoris en força amb diversos objectes sostrets per un valor superior als 200.000 euros. El seu objectiu principal eren les bicicletes, però també altres objectes valuosos com ara esquís. La policia no ha pogut recuperar cap objecte sostret perquè el lladre els revenia de forma il·legal pel districte de Ciutat Vella. Segons el cap de la comissaria de Sarrià-Sant Gervasi, Jordi Silva, es creu que a dins un mateix immoble entrava a més d’un traster.

L’home buscava comunitats amb molts trasters, deambulava per la zona esperant el moment oportú i aleshores forçava la porta d’entrada. Sempre actuava sol, de nit, a altes hores de la matinada, i es tapava la cara amb un tapaboques per no ser reconegut. El 2018 els Mossos també van detenir un home per robar bicicletes de trasters a Sarrià – Sant Gervasi. En aquest cas, n’hi van atribuir 31 i 25 bicis sostretes de gamma mitjana-alta.

La policia l’investiga des del setembre, quan van detectar un increment de robatoris amb força en trasters de diferents comunitats de veïns del districte de Sarrià – Sant Gervasi amb el mateix “modus operandi”.

Després de la detenció, el jutge el va enviar a la presó. Segons els Mossos, ja tenia un requeriment judicial de detenció pendent per trencament de condemna i també antecedents per delictes relacionats amb la salut pública i alguns també per delictes de patrimoni.