Els Mossos d’Esquadra han detingut un lladre multireincident que assaltava els vianants del districte de Sarrià – Sant Gervasi per robar-los les pertinences. Ho feia amb una moto de gran cilindrada sostreta que li permetia fugir a gran velocitat i de forma temerària, fet que posava en risc la seguretat de conductors i vianants. L’home ja ha ingressat a la presó.

La investigació comença al febrer

El 16 de gener els Mossos van tenir coneixement d’una estrebada al districte quan un home circulava amb una moto i va cometre un robatori amb violència a una vianant. Des d’aquell dia es van produir diversos robatoris amb un mateix “modus operandi”. La policia explica que a partir de febrer l’home va incrementar els fets delictius fins al punt que en una diferència de mitja hora havia comès tres assalts. En tots els casos conduïa una moto sostreta, fet denunciat pel propietari.

L’home va fugir un primer cop

El 15 de febrer l’home havia comès dos robatoris i la policia n’estava al cas. Conduïa una moto blava de gran cilindrada. Els Mossos el van localitzar aturat en un semàfor mentre feien tasques de vigilància. Els agents van activar els senyals acústics i li van demanar que s’aturés. El motorista va fugir a gran velocitat sense respectar cap senyal de trànsit i va arribar a circular contra direcció per diversos carrers. Dos dies després es va localitzar la moto aparcada al carrer. Els policies la van estar vigilant i van observar com un individu, a qui van seguir, l’agafava. Finalment van arrestar-lo després que hagués intentat delinquir dos cops més.

28 fets delictius en un mes

Des del 13 de gener i fins al 17 de febrer va cometre 28 fets delictius: 13 robatoris amb violència i intimidació i altres fets com robatori i furt d’ús de vehicle, conducció temerària, resistència greu a agents de l’autoritat, lesions i danys.