Un home de 35 anys ha ingressat a la presó, acusat de cometre cinc robatoris amb violència a Barcelona. Actuava pujat en una moto, circulant contra direcció per la vorera. Tibava la bossa de les víctimes amb força per desestabilitzar-les i fugia motoritzat.

La investigació dels Mossos d’Esquadra va començar el mes de març, arran de diverses denúncies per robatoris similars. Totes les víctimes explicaven que els havien tibat la bossa mentre passejaven pel carrer o estaven assegudes en un banc. El lladre era sempre un motorista,  que responia a la mateixa descripció física, i feia l’estrebada amb força abans de fugir amb la moto.

Les càmeres de seguretat dels establiments propers als llocs on s’havien comès els robatoris van permetre identificar el sospitós. El 10 de maig, després d’una altra denúncia, els Mossos van poder detenir-lo quan tornava a casa seva. El jutge va decretar que ingressés a la presó.

Se li atribueixen cinc estrebades amb violència, els darrers mesos. I també se l’investiga com a presumpte autor de tres robatoris de motocicletes, diversos delictes de conducció temerària i d’atemptat a agents de l’autoritat.